Το ξεχωριστό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας: «Υπερήφανος όταν μιλούν για το πως άλλαξε η ζωή τους από τις πολιτικές μου αποφάσεις»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη θητεία του ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν ο πολιτικός που με τεράστιο κόπο και τιτάνες προσπάθειες οδήγησε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας από τον αργό θάνατο στην «ανάσταση».


Η μεταβίβαση των Ναυπηγείων Ελευσίνας στην ΟΝΕΧ έσωσε την επιχείρηση, μα το πιο σημαντικό έσωσε τους εργαζόμενους και δεν τους άφησε να βγουν στον εφιαλτικό δρόμο της ανεργίας.

Το Star παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων ένα εκτενές ρεπορτάζ για την ανάσταση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, όπου μίλησαν και εργαζόμενοι και έκαναν συγκινητική μνεία στις προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο νυν υπουργός Εργασίας σχολίασε με ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο το ρεπορτάζ και τα λόγια των εργαζομένων με ανάρτησή του στα social media όπου ανέφερε ότι είναι νιώθει ευγνωμοσύνη και υπερήφανος.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:


«Βλέπω το χθεσινό ρεπορτάζ των Ειδήσεων του@StarChannelGr για την «Ανάσταση» των Ναυπηγείων Ελευσίνος και αισθάνομαι Υπερήφανος. Όταν όμως ακούω τους εργαζομένους να μιλούν για το πώς άλλαξε η ζωή τους από τις πολιτικές μου αποφάσεις νιώθω ευγνωμοσύνη που ήμουν χρήσιμος».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *