Το Τουρισμού ο πρώτος σταθμός της «εξόρμησης» Μητσοτάκη στα Υπουργεία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει μια σειρά επισκέψεων σε νευραλγικά υπουργεία που έχουν αρμοδιότητες συνυφασμένες με τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται.


Η αρχή θα γίνει σήμερα από το υπουργείο Τουρισμού, όπου ο Βασίλης Κικίλιας θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό το απόγευμα. Ο κ. Κικίλιας αναμένεται να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό την εικόνα της εξόδου του Πάσχα, καθώς φαίνεται ότι ο εσωτερικός τουρισμός έσπασε όλα τα ρεκόρ, ενώ άκρως ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό, με πολλούς τουρίστες να έχουν ήδη έρθει στη χώρα μας. Η τάση αυτή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ενισχυθεί έτι περαιτέρω τους επόμενους μήνες και ο κ. Κικίλιας αναμένεται να συζητήσει με τον πρωθυπουργό για τους πρόδρομους δείκτες ως προς τις αφίξεις στα αεροδρόμια και τα χερσαία σύνορα της χώρας, αλλά και για το πού θα κινηθούν τα έσοδα ενόψει της μακράς τουριστικής σεζόν που αναμένεται.

Συζήτηση θα γίνει και για την πορεία υλοποίησης έργων που συνδέονται με το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς το Τουρισμού, μαζί με το Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Υποδομών είναι τα τρία υπουργεία που προηγούνται στην άτυπη “κούρσα” διοχέτευσης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην αγορά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *