«Το παιχνίδι δεν είναι πια για δύο»… προειδοποιεί ο Ανδρουλάκης

Από τα Γιαννιτσά όπου μίλησε σε στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ αποκρούοντας τις έντονες επιθέσεις τους για το ότι δεν απαντά με ποιόν θα συνεργαστεί μετά τις εκλογές.
«Μία κοινή στρατηγική ομοβροντίας επιθέσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ κατά της νέας προσπάθειας που κάνει το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν κοινό συμφέρον αυτή η παράταξη να μην σηκώσει κεφάλι. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι! Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά ως πρωταγωνιστής. Γι΄ αυτό αν παρακολουθήσετε τις τελευταίες μέρες τα επιχειρήματά τους είναι ταυτόσημα. Και ο ένας και ο άλλος έλεγαν μέχρι πριν από κάποιες εβδομάδες ότι κρύβομαι και δεν λέω με ποιους θα πάμε. Τί λένε αυτοί τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε πολλαπλές τους συνεντεύξεις στην ερώτηση Tι θα κάνουμε με την κυβέρνηση της χώρας;
Ο ένας χθες απάντησε με αμετροέπεια ότι οι πρώτες εκλογές που επιβάλλει το Σύνταγμα είναι βατήρας. Όχι κύριε Μητσοτάκη, δεν είναι βατήρας. Σταθερότητα από την πρώτη Κυριακή. Περιπέτεια είναι η περιπέτεια, που οδήγησες εσύ τη χώρα σε δυόμισι μήνες εκλογές. Εμείς δεν θα βάλουμε τη χώρα σε αυτή την περιπέτεια. Ο κ. Τσίπρας στην ερώτηση με ποιους θα πάει, απάντησε μετά τη λαϊκή ετυμηγορία: «θα δούμε». ‘Αρα οι δύο τους έχουν το προνόμιο να επιλέξουν μετά τις εκλογές με ποιους θα πάνε, ενώ εμείς θα πρέπει να πούμε από σήμερα τι θα κάνουμε! Ε, όχι αυτός είναι παραλογισμός» σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *