Το Νοσοκομείο Σητείας επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Η επένδυση στη δημόσια υγεία είναι προτεραιότητα είπε από τη Σητεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη (4/4) πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη.


Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο Νοσοκομείο όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί από κοντά για τις ελλείψεις. Μάλιστα, συνάντησε τη διοικήτρια ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς.

«Η τοπική κοινωνία με τη γενναιοδωρία της, οι γιατροί και οι νοσηλευτές με το φιλότιμο τους κρατούν ανοιχτό αυτό το νοσοκομείο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, που συμπλήρωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να μην έχει αναισθησιολόγο, παθολόγο και παιδίατρο» όπως επίσης ότι «δεν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε στο φιλότιμο για εφημερίες, όποτε αυτές χρειαστούν». Όπως είπε, “επιτέλους, πρέπει να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη, τον πιο αδύναμο πολίτη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανέλαβε ότι και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, «που έχει νησιωτικότητα και ορεινότητα ταυτόχρονα», επιβάλλεται να «στηριχθούν και να συνεχίσουν να υπάρχουν τα νοσοκομεία της περιοχής». «Ένα νοσοκομείο που αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση που έχει η Ν.Δ. στην ανθρώπινη ζωή» συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης, που ζήτησε «πράξεις και όχι λόγια».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν αναχωρήσει από την Κρήτη για την Αθήνα, έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί και το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *