Το μεγάλο ευχαριστώ του Γιάννη Μπρατάκου σε όλους όσοι έδωσαν τη μάχη με τις πυρκαγιές στη Ρόδο

Ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Instagram τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους υγειονομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εθελοντές και όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον υπεράνθρωπο αγώνα που έδωσαν και δίνουν με τις πυρκαγιές στη Ρόδο.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μπρατάκος ήταν στο νησί από τις πρώτες ώρες μέχρι και τώρα και έδωσε σκληρή μάχη για το καλύτερο αποτέλεσμα με πρώτο μέλημα την ανθρώπινη ζωή.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπραατάκου έχει ως εξής:

«Έχοντας ζήσει από κοντά τη δύσκολη μάχη με τις πυρκαγιές στη Ρόδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους υγειονομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εθελοντές και όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον υπεράνθρωπο αγώνα που έδωσαν και δίνουν.

Όπως έχει αποσαφηνίσει ο Πρωθυπουργός, απόλυτη προτεραιότητα είναι, αδιαπραγμάτευτα, η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια και ο Δήμος, κατάφεραν να απομακρύνουν υποδειγματικά, με απόλυτη ασφάλεια, 19.600 ανθρώπους, υλοποιώντας άψογα την μεγαλύτερη επιχείρηση εκκένωσης στην ιστορία της χώρας, αξιοποιώντας το κατάκτημα του “112” και υπερβαίνοντας όλες τις προκλήσεις. Χώροι φιλοξενίας οργανώθηκαν αμέσως, εξοπλίστηκαν, εφοδιάστηκαν με κάθε είδος ανάγκης, τροφοδοτήθηκαν, ενώ οι Ροδίτες αποτέλεσαν μπροστά στα μάτια του διεθνούς Τύπου αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η ξακουστή ελληνική φιλοξενία είναι κάτι απολύτως αληθινό».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *