Το ΚΥ Ευόσμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους στο υγειονομικό σύστημα της πόλης»

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο βρέθηκε χθες ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το Κέντρο Υγείας της περιοχής, από το οποίο εντυπωσιάστηκε όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Σήμερα το ΚΥ αυτό έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους στο υγειονομικό σύστημα της πόλης. Το επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά χθες και εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, τον εξοπλισμό, την καθαριότητα και την εν γένει λειτουργία του», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Κατά το διάστημα της πρώτης μου θητείας στο Υπουργείο Υγείας είχα θέσει σε 24ωρη λειτουργία του ΚΥ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, μεταμορφώνοντας το σε ένα ΚΥ Αστικού Τύπου. Σήμερα το ΚΥ αυτό έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους στο υγειονομικό σύστημα της πόλης. Το επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά χθες και εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, τον εξοπλισμό, την καθαριότητα και την εν γένει λειτουργία του. Καλό παράδειγμα ΠΦΥ», αναφέρει στην σχετική ανάρτηση του ο υπουργός Υγείας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *