Το επίπεδο των υφιστάμενων σχολικών υποδομών και ο εκσυγχρονισμός τους, στο επίκεντρο συνάντησης της Ζέττας Μακρή με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή νωρίς σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς της, που αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα Χανιά.


Συγκεκριμένα, τέθηκε το θέμα του επιπέδου των υφιστάμενων σχολικών υποδομών, που σε ορισμένες περιπτώσεις όπως επισημάνθηκε, δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Τέθηκαν επίσης ζητήματα χρηματοδότησης που αφορούν τον εκσυγχρονισμό τους με σύγχρονα εποπτικά μέσα, καθώς και οι ανάγκες στήριξης των προσπαθειών των διευθυντών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης για επιμόρφωση, κυρίως, των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων, δράσεις απαραίτητες για την αναβάθμιση της παιδείας στα Χανιά, σε όλα τα επίπεδα.

Την υφυπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Χανίων της ΝΔ Σέβη Βολουδάκη, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και η εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη Μαριάννα Μποτονάκη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μανώλης Φραγκάκης καθώς και η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Νόνη Δούνια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *