To επικό και χιουμοριστικό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές με τον Πίνατ υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι: «Ευρωκομματόσκυλο»»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok με ένα επικό και χιουμοριστικό βίντεο, που είχε ως κεντρικό θέμα τις ευρωεκλογές και «πρωταγωνιστές» τον Πίνατ και την Μαρίνα Σάττι.


«Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από τραγούδι της Eurovision», αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα που ακούγεται να λέει: «Το αρνί και τα τα τα».

Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να παίζει το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, ενώ στο TikTok βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την περιοδεία του ενόψει των ευρωεκλογών.

«Ξεκινάει μια νέα προεκλογική περίοδος, αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το Tiktok να σας εξηγήσω με απλά λόγια: Γιατί οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές», προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι έξω σε κάθε περιοδεία, κάτι μαθαίνουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία με το θέμα της ακρίβειας. Σχηματίζουμε και μια πραγματική εικόνα για το τι γίνεται με τις τιμές. Όλα αυτά μας βοηθούν», τονίζει ο πρωθυπουργός.


Από το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok, δεν λείπουν τα backstage αλλά και μυθικές ατάκες.


Ο πρωθυπουργός φαίνεται να ρωτά τον Πίνατ «πώς βλέπει τις ευρωεκλογές» και να τον χαρακτηρίζει «ευρωκομματόσκυλο», ενώ σε άλλο στιγμιότυπο συζητά με ιδιοκτήτρια σκύλου, έχοντας έναν απίθανο διάλογο.

«Α, με συμπάθησε», λέει ο πρωθυπουργός, για να λάβει την απάντηση: «Όλους τους συμπαθεί». Τότε, με χιούμορ σχολιάζει: «Ε, μην το λες έτσι, βρε παιδί μου. Πες ότι με συμπάθησε ιδιαίτερα».

Στο τέλος του TikTok, βγάζοντας τη ζώνη του λέει: «Οπότε ξεκινάμε. Παμ».

@kyriakosmitsotakis_


Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *