To εύστοχο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις Παλαιστίνιου αξιωματούχου για τη Χαμάς: «Απάντηση σε όσους κατηγορούν το Ισραήλ»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με τον δικό του καυστικό, εύστοχο, αλλά και καίριο τρόπο τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε για τη δράση της Χαμάς ο Μαχμούντ Χαμπάς, σύμβουλος του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.


Ο Χαμπάς είπε χωρίς περιστροφές ότι η Χαμάς σκοτώνει σκόπιμα παιδιά και γυναίκες στη Γάζα για να βλάψει την εικόνα του Ισραήλ.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το όλο θέμα με ανάρτησή του στα social media και επεσήμανε ότι: «Η παλαιστινιακή ηγεσία στη Δυτική Όχθη γνωρίζει τι είναι η Χαμάς μετά τη μάχη εναντίον της το 2007» και ότι η σοκαριστική αποκάλυψη είναι: «ίσως η καλύτερη απάντηση σε όσους όλη την ημέρα κατηγορούν το Ισραήλ για τα πάντα».

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Ο Μαχμούντ Χαμπάς, σύμβουλος του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς λέει ότι η Χαμάς σκοτώνει σκόπιμα παιδιά και γυναίκες στη Γάζα για να βλάψει την εικόνα του Ισραήλ


Η παλαιστινιακή ηγεσία στη Δυτική Όχθη γνωρίζει τι είναι η Χαμάς μετά τη μάχη εναντίον της το 2007. Ίσως η καλύτερη απάντηση σε όσους όλη την ημέρα κατηγορούν το Ισραήλ για τα πάντα. @IsraelinGreece».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *