«Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης» λέει ο Ανδρουλάκης

Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτό που έζησε και με τον κ. Τσίπρα και αυτό που ζει με τον κ. Μητσοτάκη» έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που πραγματοποίησε ομιλία στο Ωδείο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.


Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο «ιδιαίτερο κίνητρο», όπως είπε, πριν από τις εθνικές εκλογές, που είναι η ενδυνάμωση της παράταξης με στόχο «να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει μια άλλη προοπτική, υπάρχει η φιλοδοξία όχι για καρέκλες αλλά για ένα καλύτερο αύριο» συμπληρώνοντας ότι «κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το εύκολο παραμύθι, η τρομοκρατία ότι αν δεν είναι ο Μητσοτάκης θα έρθει ο Τσίπρας» και ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «θα αποδείξει ότι η χώρα δεν χρειάζεται ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα, διότι ο ελληνικός λαός είδε, έμαθε και γνωρίζει».

O Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ενόψει των εθνικών εκλογών «το δίλλημα είναι απλό. Προφανέστατα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, αλλά είναι δημοκρατική ανατροπή αύριο ή ανοχή στον καθεστωτισμό και τις πελατειακές νοοτροπίες που αξιοποιήσαν και οι δύο».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *