Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον Μπακογιάννη για την αστυνόμευση της Αθήνας

«Πάρα πολύ μεγάλο» χαρακτήρισε το πρόβλημα της παραβατικότητας που αντιμετωπίζει η Αθήνα, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ σημειώνοντας ότι για τα θέματα αυτά ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, συνάντηση εδώ και ένα μήνα.


«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, είναι και φίλος μου, αλλά οφείλω να σας πω και να το πω και δημόσια, γιατί εδώ έχει φτάσει η απόγνωση μου, ότι τον παρακαλώ εδώ και ένα μήνα να συναντηθούμε. Καταλαβαίνω ότι προφανώς ο υπουργός έχει άλλα ζητήματα, έχει πολλά ζητήματα, αλλά φαντάζομαι ότι μεταξύ των πρώτων δέκα είναι και η Αθήνα. Να σας το πω κι αλλιώς, Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει κάτι να κάνουμε, και πρέπει κάτι να κάνουμε άμεσα» είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων .

Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου, ανέφεραν ότι υπάρχει διαρκής επικοινωνία του δήμου με το υπουργείο και τόνισαν:

«Απορίες προκαλεί η στάση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αντί να επικροτεί τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος φάνηκε να διαφωνεί με τις επιχειρήσεις “σκούπα” στη δημόσια τοποθέτησή του. Η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής με τον αρμόδιο Υφυπουργό να συντονίζει τις ενέργειες που αποφασίζονται. Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο Δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας;»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *