«Θράσος να εμφανίζεται ο Μητσοτάκης καταγγέλλων της κερδοσκοπίας» υποστηρίζει η Ελληνική Λύση

«Ο πρωθυπουργός μιλώντας μετά τις εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βερσαλλίες, «ανακάλυψε» ότι υπάρχει «κερδοσκοπία» στην αγορά ενέργειας. Ο άνθρωπος δηλαδή που με την πολιτική του έκανε πλούσιους τους κερδοσκόπους ενέργειας εις βάρος του ελληνικού λαού, εμφανίζεται με θράσος ως καταγγέλλων!» τονίζει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.


«Δεν μας είπε όμως ποιοι κερδοσκοπούν και γιατί ο ίδιος δεν μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης προκειμένου να ελαφρύνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αντίθετα, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να δεσμευθεί ότι θα υπάρχουν μέτρα από την ΕΕ, λες και ο ίδιος δεν κυβερνά την Ελλάδα, αλλά είναι απλώς «μεσάζοντας» των Βρυξελλών» συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Υποστήριξε ότι η Ευρώπη ξύπνησε απότομα από τον «γεωπολιτικό της λήθαργο», την ίδια στιγμή που ο ίδιος ευρισκόμενος σε διαρκή λήθαργο πηγαίνει στον δικτάτορα Ερντογάν ο οποίος διεκδικεί ελληνικό έδαφος! Ακόμα και η αναφορά του στο άρθρο 42 παρ. 7 της ΕΕ για την αμυντική συνδρομή των κρατών μελών δεν έγινε για την Ελλάδα και την Κύπρο που αντιμετωπίζουν ευθεία τουρκική απειλή, αλλά για την Φινλανδία και την Σουηδία που αντιμετωπίζουν υποθετικό κίνδυνο!» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *