«Θα ψηφίσει την κάρτα αγορών ή θα αποτελέσει εθνική εξαίρεση» ρωτά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Οικονόμου

Για απερισκεψία ακόμη και στις δαπάνες για την  Άμυνα κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ενώ σχετικά με την Κάρτα Αγορών και τα νομοσχέδια που ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή τόνισε ότι «η κυβέρνηση εξαντλεί αλλά δεν παραβιάζει τα δημοσιονομικά όρια και έτσι επιτυγχάνεται η ενίσχυση 8,5 δικαιούχων». 


«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει στήριξη πολιτών ή μια ακόμη φορά θα αποτελέσει εξαίρεση;» ήταν το ερώτημα που έθεσε στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου.

«Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να παλεύουμε χωρίς παροξυσμό τοξικότητας» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθυμίζοντας ότι τα νομοσχέδια για το ΕΣΥ και τη στέγαση ψηφίστηκαν χωρίς την αντιπολίτευση.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την ΕΥΠ και τις καταγγελίες παρακολούθησης Κύρτσου και Τέλογλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «όσο είναι σε εξέλιξη δικαστική έρευνα οι κραυγές και οι αλαλαγμοί δεν βοηθούν παρά τη συσκότιση».

Σε ερώτηση της ΕΡΤ για την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ περί μείωσης του ΦΠΑ ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «αν μας έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ποιοι φόροι πρέπει να αυξηθούν θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο ουσιαστική κουβέντα, αλλά προηγουμένως θα έπρεπε να γίνει αποτίμηση πόσα δισεκατομμύρια θα έλειπαν και πώς θα τα αναπληρώσουμε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *