Θα παρέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά την «ομολογία» Πολάκη;

Όλα ακούστηκαν σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και νυν στενό συνεργάτη του  Αλέξη Τσίπρα, Παύλο Πολάκη.


«Ερωτάω εγώ στο ενδιάμεσο , στο τρίμηνο, το εξάμηνο, το οκτάμηνο, το εννεάμηνο (σ.σ.: Εννοεί για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη σύζυγο Στουρνάρα). Κάποια στιγμή γίνεται μια συνάντηση, επίσημη, θεσμικότατη, με εισαγγελείς που, υποτίθεται, τους είχαμε πάει τα στοιχεία, τους ξαναπήγαμε και άλλα στοιχεία, μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης τότε, τον κ. Κοντονή. Λέω, παιδιά, τι γίνεται; Έχουμε φέρει αυτά τα στοιχεία, θα προχωρήσει η διαδικασία; Μια κουβέντα θα σας πω μόνο. “Ξέρετε για τη μία υπόθεση που αφορά τη γυναίκα του κ. Στουρνάρα. Δεν μπορούμε να την προχωρήσουμε, γιατί δεν έχουμε βρει ακόμα ποια ήταν αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. στη συνεδρίαση που έκανε την απευθείας ανάθεση”. Έναν χρόνο μετά…».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ουσιαστικά ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Ο Σταύρος Κοντονής έσπευσε να διαψεύσει τον επί χρόνια σύντροφό του, αντιλαμβανόμενος πρώτιστα τον σοβαρό κίνδυνο που εγκυμονεί και για τον ίδιο η σχετική παραδοχή.

Η ομολογία Πολάκη θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του ανώτατου εισαγγελέα.


Θα το πράξει ο πολύπειρος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας;


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *