Τα ζητήματα της Αττικής στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη –Πατούλη

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Πρωθυπουργού από τον Περιφερειάρχη, σχετικά με την πορεία υλοποίησης μιας σειράς έργων και παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στην Αττική.

Ο Περιφερειάρχης παρουσίασε αναλυτικά τον σχεδιασμό, με έμφαση τις μεγάλες υπερ-τοπικές παρεμβάσεις και συμφωνήθηκε να υπάρξει το επόμενο διάστημα ακόμη πιο στενή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, της Κυβέρνησης και των εμπλεκομένων φορέων του Κράτους, προκειμένου να επιταχυνθούν οι ρυθμοί υλοποίησης των έργων, προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών .

Ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη χαρά του που είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας, επίσης, το κοινό όραμα Πρωθυπουργού και Περιφέρειας «να επενδύσουμε στο brand name της Αττικής και την προώθησή του σε όλο τον κόσμο».

 «Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis. Αποτελεί κοινό όραμά μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, ώστε να δημιουργήσουμε την Αττική που μας αξίζει και να επενδύσουμε στο brand name Αττική και την προώθησή του σε όλο τον κόσμο! Είμαστε συστρατευμένοι στην προσπάθεια της πολιτείας και του Πρωθυπουργού, προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα και στην μετά Covid εποχή, στην εποχή της ανάπτυξης. Προχωράμε!» έγραψε σε ανάρτηση του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *