Τ. Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ είναι μεταρρυθμιστική δύναμη, αλλά πιστεύει και σε ιδέες και σε αξίες, όπως του πατριωτισμού, της οικογένειας, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης #ΟμοφυλαΖευγαρια #ΝεαΔημοκρατια

Στάση αναμονής κρατάει ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με το νομοσχέδιο για το ομόφυλα ζευγάρια. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δήλωσή του χθες στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις δύο ημέρες ενημέρωσης και διαβούλευσης για το νομοσχέδιο, τόνισε πως προτεραιότητα της κοινωνίας δεν είναι το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών και πως όταν δει το κείμενο θα πει την άποψή του.


Αναλυτικά η δήλωση:
«Κατ’ αρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Πιστεύω ότι οι προτεραιότητες της κοινωνίας δεν είναι το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών. Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά. Να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως είναι η ακρίβεια. Η κυβέρνηση δίνει μάχη και πρέπει να ενταθεί η μάχη να γίνει πιο αποτελεσματική, τα θέματα της δημόσιας υγείας, μεταρρυθμίσεις που υλοποιούμε με την επιστολική ψήφο, πολύ σημαντική μεταρρύθμιση και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αυτή είναι η δουλειά μας. Τώρα επειδή καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για αυτό το θέμα, το οποίο έχει αναχθεί σε μείζον, ενώ δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να είναι μείζον θέμα αυτή την ώρα αυτό. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι είναι πεποίθηση μου ότι όλη η Νέα Δημοκρατία είναι μεταρρυθμιστική δύναμη. Αλλά η Νέα Δημοκρατία πιστεύει και σε ιδέες και σε αξίες, όπως του πατριωτισμού, της οικογένειας, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Τώρα το πώς όλα αυτά θα υλοποιηθούν με αυτό το νομοσχέδιο όταν δω το κείμενο του νομοσχεδίου θα σας πω και την άποψη μου. Σας ευχαριστώ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *