ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Έχει αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Μετά την νέα προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, το ΣΥΡΙΖΑ του δείχνει την πόρτα της εξόδου, καθώς πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».


Πίο συγκεκριμένα, σε μια σκληρή απάντηση της προέβη η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νέα -εκτός γραμμής- ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία ο βουλευτής Χανίων εξαπολύει πρωτοφανείς απειλές εναντίον 33 δικαστών, δημοσιογράφων, τραπεζιτών και την διοίκηση της ΑΑΔΕ, τους οποίους αποκαλεί βαθύ κράτος και ζητά από τους συντρόφους του να λάβουν μέτρα ώστε «να καθαρίσουν από αυτούς…».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας», τονίζουν πηγές της Κουμουνδούρου.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *