Συνεχίζεται η «ανταλλαγή πυρών» στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανέτοιμος ο Κασσελάκης λέει η Αχτσιόγλου

Ανέτοιμο χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη η  Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του STAR.


Όπως είπε χαρακτηριστικά «την Κυριακή ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, είναι ένα λειτούργημα και πρέπει να γνωρίζουμε την ετοιμότητα του προσώπου αυτού για τη χώρα».

 Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του συνυποψηφίου της για την Κύπρο ανέφερε πως «δεν έχω τη θέση ότι επρόκειτο περί γλωσσικού ολισθήματος. Βεβαίως ανακάλεσε. Αποδεικνύει την ανετοιμότητά του να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση». 

Όσον αφορά τους υποστηρικτές του εσωκομματικού αντιπάλου της που προέρχονται από το «στρατόπεδο» του Αλέξη Τσίπρα επισήμανε με… νόημα ότι «η αξιοπιστία ήταν το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ», αν και φρόντισε να διαχωρίσει τον πρώην πρωθυπουργό από τις επιθέσεις που δέχεται. 

«Ήταν μία ακραία επίθεση που προσβάλλει και τον κ. Τσίπρα και εμένα προσωπικά. Τα πρόσωπα που βρίσκονταν τον Ιούνιο στο πλευρό του ήμουν εγώ ο κ. Χαρίτσης κ.ά. Είναι δυνατόν να επέλεγε υπονομευτές στο πλευρό του;» αναρωτήθηκε για τον  πρώην πρωθυπουργό.


Σχετικά με το email που επικαλέστηκε ο κ. Κασσελάκης,  η κ. Αχτσιόγλου αναρωτήθηκε από την πλευρά της αν επειδή δεν του απάντησε είναι λόγος να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος και ανέφερε ότι όσες φορές έχω ζητήσει να γίνει διάλογος δεν έλαβα απάντηση».«Ποιο είναι το επιχείρημα: Έστειλα ένα email στην Αχτσιόγλου και επειδή δεν μου απάντησε κατεβαίνω υποψήφιος;» πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *