Συνάντηση Νίκου Χαρδαλιά με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής και συζήτησαν όλα τα θέματα που υπάρχουν προκειμένου να υπάρξει απόλυτος συντονισμός μεταξύ παλαιάς και νέας διοίκησης.


Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Νίκος Χαρδαλιάς γράφει τα εξής:

Σήμερα ήταν μια ακόμη δημιουργική ημέρα αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική!

Σήμερα επισκέφθηκα, με την στενή ομάδα συνεργατών μου, τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Επισκέφθηκα το «σπίτι» μας για τα επόμενα 5 χρόνια από την 1η Ιανουαρίου.
Μας υποδέχτηκε εγκάρδια, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης με τη δική του ομάδα και ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε από κοινού για την φάση ενημέρωσης και μετάβασης των διοικήσεων μας, της απερχόμενης και νέας Περιφερειακής Αρχής.

Συζητήσαμε τα θέματα της μεγαλύτερης περιφέρειας της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, της Μητροπολιτικής Αττικής μας. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έχει γίνει μεγάλο και σημαντικό έργο στην Περιφέρεια και καλούμαστε μπροστά στις νέες προκλήσεις, να κτίσουμε σε κάθετί θετικό, να επιταχύνουμε διαδικασίες, να διορθώσουμε τυχόν αρρυθμίες, να προωθήσουμε σε συνεργασία με την κυβέρνηση, νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα απαντούν σε χρόνιες παθογένειες που αντιμετωπίζουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις συνέργειές τους με το κράτος και την Πολιτεία. Αλλά κυρίως να χτίσουμε Μητροπολιτική συνείδηση και νοοτροπία στην διαχείριση των προβλημάτων, να δούμε την μεγάλη εικόνα των αναγκών, των υποχρεώσεών και προτεραιοτήτων των συμπολιτών μας.

Η εμπειρία του Γιώργου Πατούλη και της απερχόμενης ομάδας συνεργατών του είναι και θα είναι πάντα πολύτιμη στην νέα μας προσπάθεια.

Ούτε μια μέρα λοιπόν χαμένη! Ενημερωνόμαστε, προετοιμαζόμαστε, και 1η Ιανουαρίου ξεκινάμε!

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *