Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ και τις ηγεσίες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για να σταματήσει η γάγγραινα της οπαδικής βίας

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει την μπάλα στην κατοχή του για να σταματήσει επιτέλους η γάγγραινα της οπαδικής βίας στο ποδόσφαιρο.


Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα συναντηθεί σήμερα στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ (UEFA) Αλεξάντερ Τσεφέριν (Aleksander Čeferin).

Στη συνέχεια στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της ΟΥΕΦΑ και αρμόδιων υπουργών, στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών οι υπουργοί Γιάννης Οικονόμου, Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Βρούτσης.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να προτείνει δέσμη μέτρων για να χτυπηθεί στη ρίζα η βία, όπως η αυστηροποίηση των ποινών, όπως έγινε και στα θέματα των εμπρηστών, όπου ένα μέρος της ποινής θα πρέπει όσοι καταδικάζονται να το εκτίουν στη φυλακή. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *