Συνάντηση Αυγενάκη με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό – Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργο Στασινό, είχε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες που τους δένει μακρά και δυνατή φιλία, συζήτησαν για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης νερού, για τα εγγειοβελτιωτικά και αντιπλημμυρικά έργα, αλλά και για πιθανές τεχνικές λύσεις για να δρομολογηθούν.

«Πρωινή κουβέντα με τον αγαπητό φίλο και Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας #ΓιώργοΣτασινό! Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια βλέπετε, με τη μακρά και δυνατή φιλία μας να έχει σταθεί αφορμή για μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα! Μιλήσαμε για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης νερού, για τα εγγειοβελτιωτικά και αντιπλημμυρικά έργα που βάζουμε μπροστά, αλλά και για πιθανές τεχνικές λύσεις για να τα δρομολογήσουμε, σε μια συζήτηση, μέσα από τα μάτια… δύο Μηχανικών!⚙️ Ενόψει των εκλογών του #ΤΕΕ που βρίσκονται μπροστά μας, η #ΔημοκρατικήΚίνηση_Μηχανικών συσπειρώνεται και βγαίνει μπροστά!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση του ο κ. Αυγενάκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *