Στο Ριάντ σήμερα ο Γ. Γεραπετρίτης – Συναντήθηκε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του

Στο Ριάντ βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, όπου συναντήθηκε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, πρίγκιπα Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ.


Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι δύο υπουργοί συζήτησαν για τις διμερείς πολιτικές και τις οικονομικές σχέσεις, καθώς και για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον πρέσβη και τα στελέχη της ελληνικής πρεσβείας στο Ριάντ, καθώς και με αξιωματικούς της ελληνικής δύναμης Σαουδικής Αραβίας.

Είχε ακόμη συνάντηση με τη γενική γραμματέα του Οργανισμού Ψηφιακής Συνεργασίας Deemah AlYahya, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για την προσχώρηση της Ελλάδας στον Οργανισμό, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Εν τω μεταξύ, η περιοδεία του Παλαιστινίου ΥΠΕΞ στην Ευρώπη και η αυριανή επίσκεψη του στην Αθήνα αναβάλλεται για το προσεχές διάστημα, καθότι παρατάθηκε η διάρκεια της διάσκεψης κορυφής μεταξύ Παλαιστινιακής Αρχής-Ιορδανίας-Αιγύπτου στην Άκαμπα της Ιορδανίας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *