Στο πλευρό του πυροσβέστη που υπέστη έμφραγμα στη μάχη με τις φωτιές ο Βασίλης Κικίλιας – Τον επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο

 

Η μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες με τις φωτιές είναι τιτάνια. Τα μέλη του ΠΣ δίνουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους στον πόλεμο με τις φλόγες, σαν ήρωες, αλλά ακόμα και οι ήρωες λυγίζουν κάποιες φορές. Όπως πυροσβέστης που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.


Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας στέκεται στο πλευρό του πυροσβέστη που είναι στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα.

Ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα (21.7.2023) τον πυροσβέστη για να του δείξει ότι όλοι είναι δίπλα του και να του ευχηθεί περαστικά.

Ο Υπουργός έκανε αναφορά στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο στον πυροσβέστη και τόνισε σε ανάρτηση που έκανε στις σελίδες του στα social media:

«Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές. Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *