Στις 12:00 η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα το μεταναστευτικό, πραγματοποιείται σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Στην συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν τόσο η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και οι επαφές του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη στη Νέα Υόρκη, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί το μεταναστευτικό.

Θα συζητηθεί τόσο η κατάσταση στα εξωτερικά σύνορα της χώρας , αλλά και η πορεία των συζητήσεων με την Τουρκία για συμφωνία σχετικά μρ τις μεταναστευτικές ροές, καθώς υπάρχει επιδείνωση της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο όπου θα παρουσιαστούν σημαντικά νομοσχέδια, ενώ λόγω του πλούσιου κυβερνητικού έργου θα συγκληθεί και δεύτερο υπουργικό συμβούλιο στις αρχές Οκτωβρίου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *