Στην Τρίπολη ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τις κτιριακές κατασκευές της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας

Με αφορμή παρουσία του σε ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου.


Ενημερώθηκε και είδε από κοντά, όλες τις υποδομές του Ιδρύματος, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ. Άκουσε απ’ τη διοίκηση του νοσοκομείου, τα σχέδια ενίσχυσης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων, ενώ, συνομίλησε με γιατρούς που δούλευαν εκείνη την ώρα, αλλά και με άλλους εργαζόμενους.

Επίσης, ο υπουργός υγείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με ασθενείς.

Τον υπουργό συνόδευαν ο νυν διοικητής του Ιδρύματος Τάσος Τζανής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αλλά και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα εργοτάξια των μεγάλων επενδύσεων των εταιρειών-μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας. Μαζί του ήταν και η γενική γραμματέας ιδιωτικών επενδύσεων, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Βίκυ Λοίζου.


Ο υπουργός ξεναγήθηκε σε όλες τις νέες, μεγάλες κτιριακές κατασκευές των εταιρειών στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης και ενημερώθηκε για το επενδυτικό πρόγραμμα των τριών -μέχρι σήμερα- εταιρειών που επέλεξαν την Τρίπολη και για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται για το φάρμακο, για τις ελληνικές βιομηχανίες, για την τοπική κοινωνία, αλλά και για την ελληνική οικονομία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *