Στην Τήνο για το Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Πού θα γιορτάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Τήνο μεταβαίνει σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα.


Λίγες ημέρες μετά την κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών σε δομές της εκκλησίας στο Δήλεσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε χθες, Μεγάλη Πέμπτη, στη Μητρόπολη Αθηνών για να παρακολουθήσει την ακολουθία των Αγίων Παθών.

Πού θα κάνουν Πάσχα οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

Όπως έχει γίνει γνωστό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα, όπου θα παραστεί στις ακολουθίες και θα παρακολουθήσει τα εντυπωσιακά παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να επισκεφτεί τους Παξούς.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, φαίνεται πως θα παραμείνει στην Αθήνα και απόψε θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω. Το Μεγάλο Σάββατο ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Ο γγ της ΚΟ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μεταβεί στη Λαμία για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα.


Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Πάσχα ο Κυριάκος Βελόπουλος. Στο Κιλκίς ο Δημήτρης Νατσιός και στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *