«Σταθερότητα ή Μητσοτάκης» το δίλημμα που θέτει ο Τσίπρας

«Το δίλημμα των εκλογών θα είναι σταθερότητα ή Μητσοτάκης, διότι θα έχει ταυτιστεί ο ίδιος με το χάος» τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας.


«Η κοινωνία βυθίζεται σε δίνη που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε κοινωνική κρίση. Ευτυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κοινωνική ένταση, αλλά αν συνεχιστεί για πολλούς μήνες αυτή η διεύρυνση των ανισοτήτων, αυτή η λεηλασία της πλειοψηφίας, θα βρεθούμε μπροστά σε μεγάλα αδιέξοδα», τόνισε ο κ. σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ionian TV.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «εμείς ζητάμε εκλογές, γιατί διαπιστώνουμε ότι αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε. Το είτε θα αλλάξουμε είτε θα βουλιάξουμε νομίζω σήμερα έχει την κυριολεκτική του σημασία».

Σχολιάζοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης αυτοεγκλωβίζεται» και ότι «όσο περνάει ο καιρός δεν φθείρεται μόνο η δυναμική του, αλλά και τα επιχειρήματα του, γι’ αυτό αναγκάζεται να τ’ αλλάξει και στο τέλος της ημέρας το δίλημμα ‘σταθερότητα ή χάος’ θα είναι ένα δίλημμα που θα έχει γίνει “σταθερότητα ή Μητσοτάκης”, διότι θα έχει ταυτιστεί ο ίδιος με το χάος».

Δείτε τη συνέντευξη


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *