Στα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης του Μάρκου Καμπάνη ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Χαιρετισμό στα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης 1990-2020 του Μάρκου Καμπάνη απηύθυνε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πιερρακάκης εξήρε την καλλιτεχική συνεισφορά και το έργο του Μάρκου Καμπάνη, ενώ δεν παρέλειψε να αναδείξει τη σπουδαία δουλειά του Σταύρου Ζουμπουλάκη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

“Είχα τη χαρά να χαιρετίσω τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης για το έργο του Μάρκου Καμπάνη της περιόδου 1990-2020, μια σπουδαία συνεισφορά που αντηχεί την πίστη ότι το ελληνικό γίνεται οικουμενικό και διαχρονικό όταν είναι απέριττο και αληθινό.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σταύρο Ζουμπουλάκη και σε όσους εργάστηκαν για αυτή την εξαιρετικά προσεγμένη και μελετημένη έκθεση. Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος – National Library of Greece αποτελεί κόσμημα για την πόλη και τη χώρα μας και στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού θα είμαστε αρωγοί στην σπουδαία δουλειά που συντελείται εδώ” ανέφερε σε ανάρτησή του στο “Χ” ο κ. Πιερρακάκης.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *