Στ. Κασσελάκης: «Τι τρέχει αν ραίνουν με λουλούδια στα μπουζούκια τον πρόεδρο ενός κόμματος; – Να τελειώνει η δηθενιά της πολιτικής»

Για την εμφάνιση του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και τα σχόλια που δέχτηκε μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης.


Ερωτηθείς για την γροθιά που ύψωσε είπε ότι ήταν «απάντηση σε υψωμένη γροθιά ενός συντρόφου».

«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε τα χέρια παπάδων και μετά συγκαλύπτουν τα Τέμπη. Αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστα να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον ραίνουν με λουλούδια ενώ χαλαρώνει για έναν φίλο του, και χρόνια πολλά Κωνσταντίνε Αργυρέ, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για την έμφυλη βια σε εκδήλωση της Μπεκατώρου;» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όντως μπορεί ένα κομμάτι να έχει μια ευημερία και είναι εντάξει αυτό αλλά υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι που φοβάται να βγει στον δρόμο. Την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση αλλά εσείς τα ΜΜΕ. Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε μπαρ για το πάρτι του ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *