Στ. Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά» – Επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Την πρώτη του επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.


Στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία (Εγνατία 76) τον υποδέχθηκαν οι αναπληρωτές γραμματείς των Ν.Ε Α’ και Β ‘ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου και Γρηγόρης Εδιρνέλης, καθώς και ο γραμματέας της Α’, Κώστας Αμπατζάς, παραιτήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και της Β’, Χρήστος Μαικίδης, αποχώρησε από το κόμμα.

Στα γραφεία είχαν συγκεντρωθεί κομματικά στελέχη και ακολούθησε σύσκεψη με τον κ. Κασσελάκη. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις οργανώσεις μελών, για τις νομαρχιακές μας»

«Πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις οργανώσεις μελών, για τις νομαρχιακές μας. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ύστερα από την ολοκλήρωση σύσκεψης που είχε με στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *