Στ. Κασσελάκης: Δεν προέρχομαι από τα όργανα αλλά από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

«Τις βασικές μου θέσεις τις έχω αναφέρει. Είμαι ο μοναδικός υποψήφιος που έχω βάλει ξεκάθαρες προτάσεις για διαβούλευση. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει τι θα κάνει ένας πολιτικός. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στο ΚΟΚΚΙΝΟ Πάτρας, προτρέποντας τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου.


«Η ζωή τους είναι στα χέρια τους. Πρέπει να ψηφίσουν όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την συμπεριφορά των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων προς τον Αλέξη Τσίπρα», είπε.

«Είναι η ιστορία της ζωής μου να είμαι άνθρωπος μεταξύ χωρών, πόλεων, ηπείρων» ανέφερε ο Σ. Κασσελάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ξερίζωμα είναι μέρος της ζωής μου».

«Δεν προέρχομαι από τα όργανα αλλά από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης, τονίζοντας ότι «ο κόσμος μας θέλει επιτέλους δικαιοσύνη στη χώρα, θέλει ισοτιμία στην ευκαιρία τα παιδιά του να μπορούν να προοδεύουν με εντιμότητα. Αυτό θέλω κι εγώ. Κι αυτό θα γίνει όταν δώσουμε δύναμη στις οργανώσεις μελών».

Σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε: «Φοβούνται πως θα τους χαλάσω τη σούπα. Δεν γίνεται να φεύγουν οι νέες ψυχές στο εξωτερικό, να κάνουν εκεί οικογένειες και να μην ξαναγυρίζουν. Είμαστε μια χώρα με 300 δισ. χρέος, με παθογένειες που δεν έχουν λυθεί, με τη δικαιοσύνη να βρίσκεται στην 27η θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και μετά τι γίνεται; Έρχεται μια παγκόσμια οικονομική ύφεση και η Ελλάδα τι θα κάνει; Που θα είναι οι νέοι; Τι άλλοι τομείς θα υπάρχουν; Τι κοινωνικό δίκτυο θα υπάρχει με όλες τις ιδιωτικοποιήσεις που θα γίνουν; Πρέπει να σκεφτόμαστε 5 και 10 χρόνια μπροστά. Δεν είμαστε σε στέρεη βάση στην Ελλάδα».


Αναφορικά με το γεγονός ότι δεν είναι εκλεγμένος στη Βουλή, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Οι μεγάλες μάχες δίνονται έξω στην κοινωνία. Έχουμε εξαιρετικά στελέχη στο Κοινοβούλιο που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν άρτια την παράταξη μας, αλλά πρέπει οι προτάσεις μας να προέρχονται από την κοινωνία. Πρέπει η κοινωνία να ξέρει ότι θα έχει ένα πρόεδρο που θα δίνει το “παρών” σε όποιο πρόβλημα προκύπτει» και διαβεβαίωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει ενωμένος μετά τις εσωκομματικές εκλογές: «Εγώ δεν φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μείνω και θα είμαι με τον κόσμο μας και θα τον ενισχύσω όσο μπορώ στην κοινωνική γείωση του ΣΥΡΙΖΑ».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *