Σκληρό μήνυμα Γεωργιάδη προς Τσίπρα για την Πύλο και τα επεισόδια κατά της ΠτΔ: «Η διάθεση του ήταν να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε σκληρό μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα για την τραγωδία της Πύλου με το μοιραίο ναυάγιο σκάφους με μετανάστες, αλλά και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για το φραστικό επεισόδιο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Καλαμάτα.


Μιλώντας σήμερα (16.6.2023) στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, «Σήμερα» ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο: «Η διάθεση του κου Τσίπρα ήταν να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε επίθεση και κατά της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη της οποίας είχαν φραστικό επεισόδιο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της ΠτΔ στην Καλαμάτα για την τραγωδία της Πύλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε για τον άνθρωπο που είχε το επεισόδιο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Ο κος με το μαλλί το αφανέ ήταν νεολαίος με την κα Κωνσταντοπούλου το 2012, πόσα χρόνια είναι κάποιος νεολαίος;»

Με αφορμή το επεισόδιο ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμήνυσε στον Αλέξη Τσίπρα: «Είσαι αρχηγός κόμματος. Δεν τους μαζεύεις;», δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας όσα λέγονται από πολιτικούς για την τραγωδία της Πύλου, και στοχοποιούν την Ελλάδα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *