Σκληρή απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στα απαράδεκτα σχόλια της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: «Αισχρή ανάρτηση – Επιτέλους ας σεβαστούν τα όρια»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με σκληρό τρόπο στα απαράδεκτα σχόλια που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σε ανάρτησή της στα social media.


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το θέμα και σε ποστ που έκανε καυτηρίασε την στάση της Έλενας Ακρίτα, μίλησε για αισχρή ανάρτηση και ξεκαθάρισε ότι «δεν ανέχομαι πλέον το bullying που δέχεται η κα Μαρέβα Μητσοτάκη, μόνον και μόνον διότι ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που αποφάσισε να εμπλακεί με την Πολιτική». Υπενθύμισε ότι η κ. Ακρίτα δεν είναι ένας απλός σχολιαστής, αλλά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ και απαίτησε: «Επιτέλους ας σεβαστούν τα όρια».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

Σήμερα στην εκπομπή της @katrinken μία εκπομπή με κατ´εξοχήν γυναικείο Κοινό, τοποθετήθηκα για την αισχρή χθεσινή ανάρτηση της κας Έλενας Ακρίτα για την @MarevaGrabowski διότι δεν ανέχομαι πλέον το bullying που δέχεται η κα Μαρέβα Μητσοτάκη, μόνον και μόνον διότι ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που αποφάσισε να εμπλακεί με την Πολιτική, τον @kmitsotakis η κα Ακρίτα δεν είναι πλέον ένας απλός σχολιαστής αλλά μία βουλευτής του @syriza_gr δηλαδή μία Πολιτική μας αντίπαλος.

Στοιχειώδεις κανόνες της πολιτικής ευπρέπειας είναι ότι δεν εμπλέκουμε στις πολιτικές μας διαμάχες τις οικογένειες των αντιπάλων μας.


Επιτέλους ας σεβαστούν τα όρια και ας αφήσουν ήσυχη μία γυναίκα που το μόνον της «έγκλημα» είναι ότι παντρεύτηκε έναν άνδρα που έφτασε να γίνει Πρωθυπουργός.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *