«Σήμερα ζητάτε προσλήψεις, χθες τις καταψηφίσατε! Συνεννοηθείτε!» απάντα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής

Όπως τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ, Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα αεροδρόμια, ώστε να κυλίσει ομαλά η νέα τουριστική περίοδος.


 «Με το νέο νόμο για τις Πρότυπες Προτάσεις, που ψηφίσαμε μόλις χθες, επανενεργοποιήσαμε τον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, προκειμένου να προχωρήσουμε στην πρόσληψη 35 ατόμων», είπε ο κ. Καραμανλής.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει κι ένας μεγάλος διαγωνισμός στελέχωσης της ΥΠΑ, με 92 επιπλέον Ελεγκτές και 30 υπαλλήλους AFISO, που θα στελεχώσουν τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε τις αντιφάσεις σε όσα υποστηρίζει το κόμμα τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό! Σήμερα μας καταγγέλλετε ότι δεν κάνουμε προσλήψεις, ενώ αντιθέτως, κάνουμε. Κι όταν επί ημερών σας δεν έγινε ούτε μία! Αλλά και μόλις χθες όταν ψηφίσαμε το άρθρο για προσλήψεις, εσείς είπατε “όχι”! Θα μπορούσατε τουλάχιστον να συνεννοηθείτε μεταξύ σας. Και να αποσύρετε την ερώτηση, αλλά ούτε αυτό κάνετε!»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *