Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση της Δούρου στον Παπαδημούλη –  Χαρακτήρισε αηδιαστικές τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή για την ηγεσία

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Ρένα Δούρου κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη, χαρακτηρίζοντας «αηδιαστικές» τις δηλώσεις του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.


Η Ρένα Δούρου, μίλησε στο Alpha Radio 989, και είπε πως ξαφνιάστηκε από τις δηλώσεις Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος υποστήριξε πως χρειάζεται πλαισίωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με νέας γενιάς στελέχη που διακρίθηκαν στις κάλπες.

«Ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει.

Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή. Aλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά. Το θυμάστε εκείνο το Γιώργο άλλαξε τα όλα; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών. Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες», τόνισε η Ρένα Δούρου.

Συνέχισε την «επίθεση» κατά των δηλώσεων Παπαδημούλη λέγοντας πως «Για αυτό επανέρχομαι στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη που στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή στο μέσο της μάχης και στο μέσο μιας δύσκολης μάχης που έχουμε -ένα διπλό μέτωπο όχι στενά για το κόμμα αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και να μην κάνουμε το χατίρι όσων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται- να μπαίνουν κάποιοι σε ονοματολογία. Θεωρώ ότι είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις ιδίως όταν δεν γίνονται μέσα στα συλλογικά όργανα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *