«Σενάριο επιστημονικής φαντασίας να με παρακολουθεί ο πρωθυπουργός» απαντά ο Χατζηδάκης – «Πολιτική ιλαροτραγωδία»

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον φέρουν ως ένα από τα μέλη της κυβέρνησης τα οποία παρακολουθήθηκαν από το λογισμικό Predator,  ο Κωστής Χατζηδάκης τα χαρακτήρισε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα πάρει μέρος σε αυτή την «πολιτική ιλαροτραγωδία».

«Λαμβάναμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας να με παρακολουθεί ο πρωθυπουργός που έχω συμπορευτεί από τότε που ήμασταν στη δεκαετία των 20 και των δύο. Με τους τρεις πρωθυπουργούς που συνεργάστηκα δεν είχα κάτι να κρύψω και όλες οι πολιτικές συναποφασίστηκαν και από τους δύο και είχαν έγκρισή τους. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Δημοσιεύματα αλλά τίποτα περισσότερο», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν μπορεί με τη στάση του να νομιμοποιήσει τις καταγγελίες που είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Το τελευταίο δημοσίευμα για μένα συνέπεσε με άλλο δημοσίευμα ότι κατάσκοποι παρακολουθούσαν και διέσωσαν τα παιδιά και πεθερά του κ. Πιερρακάκη και ένα άλλο ότι δεν έφταιγε ο Τσίπρας που πήγε στο κότερο της Παναγοπούλου, αλλά οι φωτογράφοι. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της πολιτικής ιλαροτραγωδίας εξάλλου το θέμα είναι στη δικαιοσύνη και αυτή θα κάνει τη δουλειά της» τόνισε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *