Ρίσι Σούνακ: Τα συγχαρητήρια του Βρετανού πρωθυπουργού στον Κυριάκο Μητσοτάκη – “Να εργαστούμε μαζί για την ευημερία των λαών μας”

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη επανεκλογή του, τονίζοντας παράλληλα πως Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για τις μεγάλες διεθνείς προκλήσεις.


Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ έχει ως εξής: «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική του επιτυχία και να εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για τη μελλοντική του θητεία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του για την ενίσχυση της μακροχρόνιας σχέσης Ηνωμένου Βασιλείου, Ελλάδας», τονίζει ο βρετανός πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Ρίσι Σούνακ επισημαίνει πως οι δύο χώρες έχουν «μια στενή και ιστορική σχέση, βασισμένη σε κοινές αξίες» αλλά και «μια δέσμευση» όπως σημειώνει «να προσφέρουν ένα μέλλον ευημερίας στους λαούς μας».

Καταλήγοντας λέει πως «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να λύσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ήπειρός μας. Από τη διασφάλιση της σταθερής υποστήριξης για την Ουκρανία μέχρι τον τερματισμό της επικίνδυνης και παράνομης μετανάστευσης».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *