Η απάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο μήνυμα στήριξης των Χάρι και Μέγκαν για την Κέιτ Μίντλετον

Δεν ήταν θερμή η απάντηση του πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ, στο μήνυμα υποστήριξης που έλαβε από το ζεύγος Σάσεξ, Χάρι και της Μέγκαν, για την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.


Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», οι «αντάρτες των βασιλικών ανακτόρων» επικοινώνησαν με το ζεύγος της Ουαλίας όταν ενημερώθηκαν από την τηλεόραση ότι η σύζυγος του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο, αλλά δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι κι ούτε βεβαίως το κλίμα να γίνεται πιο ζεστό ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sun», o βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φίτσγουιλιαμς υποστήριξε ότι ο κοκκινομάλλης Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν ενημερώθηκαν νωρίτερα για τη μάχη που δίνει η Κέιτ με τον καρκίνο λόγω των ατελείωτων προβλημάτων που έχουν προκαλέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη βασιλική οικογένεια.

«Ο λόγος φυσικά είναι ότι για περίπου μία τετραετία, Χάρι και Μέγκαν, δημιουργούν προβλήματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά συνέπεια, η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί», πρόσθεσε.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *