Πρωτοβουλία Άννας Ευθύμιου για ανάληψη δράσης κατά της οπαδικής βίας

 «Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του ΑΡΗ είναι πραγματικά σοκαριστική και μας γεμίζει θλίψη. Η σύλληψη όλων των εμπλεκόμενων να είναι γρήγορη και η τιμωρία παραδειγματική.  Είναι θετικό η άμεση σύλληψη του ενός φερόμενου δράστη, ύστερα και από την παρέμβαση του Πρωθυπουργού  αρμοδίως για την κατά  προτεραιότητα εξιχνίαση της δολοφονίας» τονίζει η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ,  Άννα Ευθυμίου.


«Είναι, όμως, ανησυχητικό ότι έρχεται να προστεθεί ως ακραία έκφανση της και σε αλλά περιστατικά απρόκλητης βίας από οπαδικά αίτια. Για το λόγο αυτό, Πολιτεία και κοινωνία επιβάλλεται να επιδείξουν εκείνα τα αντανακλαστικά που θα κόψουν τον ομφάλιο λώρο που θρέφει τις εγκληματικές πράξεις οπαδικής βίας» σημειώνει.

«Μετά από επικοινωνία μου με συμπολίτες μου που μου ανέφεραν και άλλες  έκνομες ενέργειες οπαδικής βίας θα απευθυνθώ, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού μου ρόλου, στον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, στον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να ληφθεί συντονισμένη δράση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των εγκλημάτων αυτών. Θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στους οικείους του νέου αυτού ανθρώπου που χάθηκε τόσο άδικα» αναφέρει σε δήλωση της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *