Πότε θα πάρει την απόφαση για ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης – Γιατί ζήτησε τώρα «φρένο» στο σενάριο

Στο Μαξίμου έχουν ρίξει το βάρος τους στην επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου με προτεραιότητα την αναχαίτιση της ακρίβειας και θεωρούν πως οποιαδήποτε άλλη συζήτηση λειτουργεί αποπροσανατολιστικά.


Οι πληροφορίες που μεταφέρει ο ΣΚΑΪ αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός ζήτησε στον πρωινό καφέ της προηγούμενης εβδομάδας να μπει ένα “φρένο” στη σχετική σεναριολογία περί ανασχηματισμού.

Εφόσον αποφασίσει τελικά να γίνουν κάποιες αλλαγές στα χαρτοφυλάκια δεν αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Το μήνυμα σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι σαφές: η κυβέρνηση έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει στην τελευταία στροφή πριν τις κάλπες.

Οι κυβερνητικές αλλαγές στο τέλος του καλοκαιριού δεν είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Ορίζοντας για τα κόμματα αυτή την περίοδο είναι πάντα η ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε κάνει έναν μίνι και έναν μεγαλύτερο ανασχηματισμό πέρυσι τον Αύγουστο, ενώ και ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει το ίδιο τον Αύγουστο του 2018, ένα χρόνο πριν λήξει η θητεία του. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *