Ποιον πραγματικά «χτύπησε» το χυδαίο άρθρο του Καρτερού

Ο Θανάσης  Καρτερός βρήκε σκόπιμο να ξυπνήσει μνήμες από εποχές που όλοι θέλουν να ξεχάσουν και πάντως δεν έχουν σχέση με τη σύγχρονη Ελλάδα και να κατηγορήσει, εν μέσω παραληρηματικών εξάρσεων, την κυβέρνηση ότι αναβιώνει εκείνες τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε εθνικόφρονες και προδότες!


Το άρθρο του καταλήγει σε μία αδιανόητα προσβλητική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «λιμοκοντόρο του Κολάμπια» και στο τέλος βρίζει χυδαία:  «Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Και σύντροφοι και φίλοι προδότες, τιμή μας και καμάρι μας. Όταν κάτι τέτοιοι μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν, είναι παράσημο. Α σιχτίρ πια!».

Το άρθρο έσπευσε να προϋπογράψει ο Παύλος Πολάκης

Μόλις τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθούσε να διαχωρίσει τη θέση του από τις απόψεις που είχαν εκφράσει ο Παύλος Πολάκης και η Τασία Χριστοδουλοπούλου για τους… συριζοφρουρούς, ενώ την Τρίτη το κόμμα είχε την αγωνία πώς θα απαλύνει τις εντυπώσεις από την άστοχη δήλωση του Γιώργου Τσίπρα ότι η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός.

Όλα αυτά την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να κάμψει τις σφοδρές αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στις προτάσεις του για εκλογή της ηγεσίας από την κομματική βάση και το άνοιγμα του οργανώσεων του κόμματος στην κοινωνία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *