Πλήθος κόσμου και θερμό χειροκρότημα στα «Απλά Μαθήματα Ρητορικής» του Άδωνι Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Απλά Μαθήματα Ρητορικής» που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του κέντρου «Γαία» στο μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά, το κλίμα ήταν πραγματικά θερμό και ενθουσιώδες και το χειροκρότημα ασταμάτητο αφού ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο ρόλο του δασκάλου, σε αγώνες ρητορικής που έγιναν ανάμεσα σε αγαπημένους μαθητές του.
Πρόκειται για όσους παρακολούθησαν μαθήματα ρητορικής τα οποία έχει διδάξει ο ίδιος στην «Ελληνική Αγωγή» τη Σχολή Αρχαίων Ελληνικών που ίδρυσε πριν 28 χρόνια και τώρα βρέθηκαν κοντά του, διασταυρώνοντας τις απόψεις τους σε ρητορικά ερωτήματα, φιλοσοφικές απαντήσεις, για τον  Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα, τα επιχειρήματα και την υπεράσπιση της αλήθειας, τα «τρυκ» του λόγου.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως το βιβλίο αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλα με πρώτο στη σειρά τα «Μαθήματα Ιστορίας» μια που ο Υπουργός είναι δεινός γνώστης και λάτρης της Ιστορίας. Η «Ελληνική Αγωγή» διαθέτει ήδη μια σειρά έργων του Άδωνι Γεωργιάδη σε ψηφιακή μορφή αλλά και πολλά ακόμη έργα για τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, της Ιστορίας και της Φιλοσοφίας τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *