Πλεύρης: Μύδροι κατά Κασσελάκη για τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει με παρένθετη μητέρα – «Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας»

 

Ο Θάνος Πλεύρης εξαπέλυσε μύδρους κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την πρόσφατη δήλωση που έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είπε ότι θέλει να αποκτήσει «δύο αγόρια» με τον σύντροφό του, Τάιλερ μέσω παρένθετης μητέρας για να επεκτείνουν την οικογένειά τους.


«Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και εγώ, θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία, μέσω παρένθετης μητέρας. Θα θέλαμε η προσωπικότητά μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε να υπάρχει μια συνέχεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «πλήρη άγνοια των ηθικών κανόνων της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής» και ότι οι «πρακτικές όπως η επιλογή φύλου και χαρακτηριστικών παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».

Αναλυτικά ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε:

«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ, καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών πχ χρώμα ματιών ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *