Περιφερειακές Εκλογές – Νίκος Χαρδαλιάς: «Θα βρίσκομαι στο πεδίο, δίπλα στους πολίτες, απέναντι στα προβλήματά τους»

 

«Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, ζητώ την εμπιστοσύνη των πολιτών για να διεκδικήσω και να παλέψω γι’ αυτούς», τονίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».


Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττική στις Περιφερειακές Εκλογές ανέφερε ότι υπάρχει το σχέδιο για την ενίσχυση της ασφάλειας είτε αφορά την θωράκιση από την κλιματική αλλαγή, είτε την παραβατικότητα και την υγεία των πολιτών. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική μπροστά» καλεί όλους να τον στηρίξουν και εφόσον εκλεγει, όπως λέει, θα επιδίωξει τη συνεργασία όλων των παρατάξεων γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και «δεν έχουν χρώμα».

Ειδικότερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος χαρδαλιάς υπογραμμίζει ότι προτεραιότητα και σταθερή προσήλωσή του θα είναι «οι λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, οι έμπρακτες απαντήσεις στις ανησυχίες κάθε κατοίκου του Λεκανοπεδίου, οι παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σε όλες τις γειτονιές μας». Δηλώνει ότι θα βρίσκεται εκεί, στο πεδίο, δίπλα στους πολίτες, απέναντι στα προβλήματά τους.«Μαζί να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα όλων, να λύσουμε προβλήματα που διαιωνίζονται και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες συλλογικής προόδου και ατομικής προκοπής. Να κάνουμε την Αττική πιο παραγωγική, πιο ασφαλή, πιο πράσινη, πιο κοινωνική».

Ο κ. Χαρδαλιάς επισημαίνει ότι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ότι από την επομένη των εκλογών, εφόσον αυτοί του αναθέσουν τα καθήκοντα του περιφερειάρχη Αττικής, θα επιδιώξει συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, αναφέροντας: «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Πιστεύω στη συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών σε στόχους που είναι κοινοί για όλους τους πολίτες. ‘Αλλωστε τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και οι ευκαιρίες που μπορούμε να δημιουργήσουμε αφορούν κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Σέβομαι τους ανθυποψήφιούς μου και θα επιδιώξω τη συνεργασία τους, ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε γόνιμη πρόταση και ιδέα από όπου και αν προέρχεται».

Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στην Αττική, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογραμμίζει: «Σχεδιάζουμε έργα και δράσεις για την τόνωση της ασφάλειας απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, απέναντι στους υγειονομικούς κινδύνους, όπως αυτοί που προκαλούνται από τα σκουπίδια, αλλά και απέναντι στη μεσαία εγκληματικότητα που απλώνεται στις γειτονιές μας».


Ο ίδιος, δηλώνει ετοιμος ως προς την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διαχείρισης των σκουπιδιών ενώ για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών στις γειτονιές, θα δρομολογηθεί συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Επίσης προσθέτει «θα αναπτύξουμε παρεμβάσεις για τον περιορισμό του κυκλοφοριακού προβλήματος, την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και την αύξηση των χώρων στάθμευσης. Παράλληλα θα προχωρήσουμε στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ, τη βελτίωση της λειτουργίας όλων των κοινωνικών δομών, τη δημιουργία νέων και την αναβάθμιση των υπαρχουσών σχολικών μονάδων» επισημαίνει ο κ. Χαρδαλιάς.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *