Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδοτεί την ανακατασκευή του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου Άνω Νεάπολης

Ξεκινούν άμεσα τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Νεάπολης στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, μετά και την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο της πόλης Γ. Ιωακειμίδη.


Ειδικότερα θα υλοποιηθούν έργα επισκευής, συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης της υφιστάμενης αθλητικής εγκατάστασης, του ΔΑΚΑΝ, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 428.000 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, αφού υπογράμμισε την εποικοδομητική συνεργασία που έχει με τον Δήμαρχο Γ. Ιωακειμίδη, τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί σήμερα είναι άλλη μία σημαντική ημέρα για τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη. Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ανάβει το «πράσινο» φως για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό ακόμη ενός χώρου άθλησης για τους νέους της πόλης της Νίκαιας.

Ο υπάρχων αγωνιστικός χώρος θα γίνει ακόμη πιο φιλόξενος για τις ομάδες που τον χρησιμοποιούν, με σύγχρονες υποδομές που θα εξυπηρετούν με ασφάλεια τις αγωνιστικές τους ανάγκες. Πρόκειται για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα της διαχρονικά καλής μας συνεργασίας με τον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη, τον Γιώργο Ιωακειμίδη, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει, μία πολύ γόνιμη συνεργασία. Επενδύουμε στη νέα γενιά, στηρίζουμε τον αθλητισμό, ως μία βασική προϋπόθεση ευζωίας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής».


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γ. Ιωακειμίδης, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη η οποία, όπως σημείωσε, αποδίδει καρπούς προς όφελος των πολιτών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *