«Παραμένει πρόεδρος… 15μελούς και καταληψίας» απαντά στα σχόλια Τσίπρα ο Γεωργιάδης! «Όταν παίρνω τον λόγο το βάζει στα πόδια»

Μιλώντας στο MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για τα σχόλιά του στη Βουλή.


«Εχθές ήμουν στη Λάρισα, στο πλαίσιο επισκέψεων μου για επενδύσεις σε μία μίας νέας βιομηχανίας που θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας, ακούω τον κ. Τσίπρα να λέει στον πρωθυπουργό, «δεν είναι εδώ ο κ. Γεωργιάδης, ή θα έχει πιάσει στασίδι σε κάποια από τις πρωινές εκπομπές όπως συνηθίζει, ή θα έχει πάει να αγοράσει ρακέτες τένις. Σε μία σημαντική συζήτηση για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό που πονάει τον κόσμο, αστειάκια και ειρωνείες από τον Τσίπρα δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου. Είναι κρίμα που ο αυτός ο άνθρωπος που αξιώθηκε από τη μοίρα να απολαύσει όσο μεγάλα αξιώματα και σε νεαρή ηλικία, βουλευτής, χωρίς να κοπιάσει, αρχηγός κόμματος με το δαχτυλίδι του Αλαβάνου, πρωθυπουργός λόγω του αντιμνημονίου, τώρα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός ο άνθρωπος μέσα του, παραμένει ο άνθρωπος που εκκίνησε: ένας απλός πρόεδρος 15μελούς και καταληψίας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν παίρνω τον λόγο στη βουλή για να του απαντήσω, το βάζει στα πόδια. Δέχομαι κάθε είδους πολιτική κριτική, αλλά ειρωνείες και αστειάκια για το εάν εργάζομαι ή όχι, δεν δέχομαι. Το 2020 ο Τσίπρας με έλεγε υπουργό υπανάπτυξής, τώρα δε το λέει γιατί η Ελλάδα έχει κάνει αθροιστικά σε 2 χρόνια, μεγαλύτερη ανάπτυξη όσο τα 5 χρόνια Τσίπρα» είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *