Π. Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι influencer – Ας μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα έναντι απαντήσεων

Στην διαμάχη για τα «αστακοκάραβα» αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη απάντησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένας influencer, αλλά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είπε ακόμα ότι το θέμα αυτό δεν το ανακίνησε η κυβέρνηση αλλά οι σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι, εμείς δεν κάνουμε τους ανακριτές και τους εισαγγελείς και ότι ο κ. Κασσελάκης ας μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα έναντι απαντήσεων.

«Ο κ. Κασσελάκης έχει απαντήσει σε κάθε άσχετη ερώτηση που ουδέποτε του ετέθη και δεν έχει δώσει καμία απάντηση για τις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις τις οποίες δεν θέτουμε μόνο εμείς, θέτει και η Δικαιοσύνη και θέτουν και οι πολίτες» είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ανέφερε «γιατί δεν είναι ένας influencer του διαδικτύου ο κ. Κασσελάκης, είναι ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και σε αυτή τη χώρα που υπάρχει κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αποφασίστηκε από τα μέλη του κόμματος αυτού με δημοκρατική διαδικασία ο κ. Κασσελάκης να είναι πρόεδρος. Σε αυτή λοιπόν τη χώρα υπάρχουν νόμοι και μάλιστα τον συγκεκριμένο νόμο τον θέσπισε, τον ψήφισε για να στοχοποιηθεί ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, χωρίς να αποδειχθεί τίποτα και να υπάρχει πλήρης δικαίωση για τον ίδιο και τη σύζυγό του, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να κάνουμε τώρα; Αν δεν του αρέσουν του κ. Κασσελάκη οι νόμοι δεν αλλάζουν έτσι οι νόμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *