Π. Μαρινάκης για «Σπαρτιάτες»: Εξετάζουμε όλες μας τις επιλογές σχετικά με τα τεκταινόμενα

«Εξετάζουμε γρήγορα όλες μας τις επιλογές», απάντησε λακωνικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε ερώτηση για το κατά πόσον η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα «Σπαρτιάτες» στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Σε δεύτερη ερώτηση για το ίδιο θέμα, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη με πολύ μεγάλη ταχύτητα».

Αναφορικά με τις νέες ταυτότητες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «οι νέες ταυτότητες όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνες, αλλά είναι και πολύ πιο ασφαλείς, μας προστατεύουν μεταξύ άλλων από τυχόν απόπειρα παραχάραξης».

Για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Μαρινάκης ευχήθηκε μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας η χώρα να αποκτήσει μία σοβαρή, αξιόπιστη και όχι τοξική αξιωματική αντιπολίτευση. Ερωτηθείς, μάλιστα, για την υπόθεση της αστυνομικής προστασίας, που ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο Παύλος Μαρινάκης επικαλέστηκε την επίσημη ενημέρωση και τόνισε ότι ο κ. Κασσελάκης αιτήθηκε τη διάθεση ατόμων για τη φύλαξη του ιδίου και ατόμων του περιβάλλοντος του, αίτημα, που μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες, έγινε αποδεκτό. Όταν ο ίδιος ζήτησε την απόσυρση τους, αυτή έγινε αποδεκτή, αφού πάλι τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφορικά με την αυριανή επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Άγκυρα και τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογο του, Χακάν Φιντάν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι «η Αθήνα συζητά τη μία και μοναδική διαφορά στις σχέσεις μας με την Τουρκία» και επέμεινε πως στα επικείμενα ελληνοτουρκικά ραντεβού σε επίπεδο ηγετών αλλά και υπουργών Εξωτερικών θα συζητηθεί όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *