Π. Μαρινάκης για Π. Πολάκη: Η ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, τελικά μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή

Με δήλωσή του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την υβριστική επίθεση μέσω ανάρτησης στο facebook του Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή με αφορμή σκίτσο που αφορούσε το πρόσωπό του και δημοσιεύτηκε στο φύλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις και ύβρεις κατά του σκιτσογράφου ενώ επισυνάπτει και φωτογραφία του κ. Μακρή.

«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.

Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή» τονίζει στη δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης.


Η ανάρτηση του Π. Πολάκη:


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *