Ολομέτωπη επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη σε Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να τάζει τα πάντα στους πάντες: «Καλό είναι ο κόσμος να καταλάβει πως είναι καλός μόνο στα ψέματα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε και σήμερα την επίθεση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου στη συνέχεια της χθεσινής τους σύγκρουσης στη Βουλή, την οποία μετέτρεψε σε… περίπατο ο υπουργός Υγείας, καθώς ανάμεσα στα άλλα θύμισε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης παρακαλούσε το 2014 να μπει στα ευρωψηφοδέλτια της ΝΔ, αλλά… έφαγε πόρτα από τον τότε πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά κι από τότε έχει βάλει στο στόχαστρο το κόμμα.


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα (12.4.2024) στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά άδειασε για άλλη μια φορά τον Κυριάκο Βελόπουλο με τον γνωστό του καυστικό και εύστοχο τρόπο.

«Ο Βελόπουλος έχει πολλές ικανότητες π.χ. ξέρει να κοροϊδεύει το κόσμο και αυτό είναι χάρισμα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Είναι δυνατόν να πιστέψει ο ελληνικός λαός πως αν ψήφισει Βελόπουλο θα πάρει μισθό και συντάξεις 4000 ευρώ είναι δυνατόν κάποιος να πιστέψει αυτά τα ψέματα;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε και μήνυμα στον κόσμο για τα όσα τάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος τονίζοντας: «Καλό είναι ο κόσμος να καταλάβει πως ο Βελόπουλος είναι καλός μόνο στα ψέματα επειδή ξέρει πως ποτέ δεν θα κυβερνήσει άρα τάζει τα πάντα στους πάντες».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *